Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36704342840 | irsasolar@gmail.com

10 kW-os Fronius hibrid üzemű napelemes rendszer, 22,1 kWh BYD HVM akkumulátor kapacitással

Eredeti ár: 10.000.000 Ft+Áfa (Br. 12.700.000 Ft)
Akciós ár: 7.873.228 Ft+Áfa (Br. 9.999.000 Ft)
A készlet erejéig!
Termékadatok
Cikkszám:
HIBRID PREMIUM
Rövid leírás:

A világ legkorszerűbb és legmodernebb hibrid üzemű rendszerét ajánljuk vásárlóinknak. 

Fronius SYMO GEN 24 PLUS 10.0 inverter (10 kW, 2 munkapont)

BYD lítium-vas-foszfát akkumulátor teljesítménye 22,1 kWh

Napelem: Trina VERTEX S 425 W

 

A rendszer tartalma:

1 db Fronius SYMO GEN 24 PLUS 10.0 inverter,

1 db BYD HVM 22,1 kWh,

24 db Trina VERTEX S 425 W napelem,

1 szett tartószerkezet,

1 szett AC/DC védelem,

1 szett leválasztó doboz off grid üzemhez,

kábelek, csatlakozók, kellékek,

engedélyezés, ügyintézés,

kivitelezés, üzembe helyezés.

Termékleírás

A Fronius GEN24 Plus egy sokoldalú hibrid inverter beépített szükségáram-ellátással, amely ezáltal a legjobb és legrugalmasabb megoldást kínálja a napenergiával történő energiaellátásra. A Fronius GEN24 Plus egyedülállóan változatos megoldásokat kínál, legyen szó napelemes rendszerekről, akkumulátorokról, szükségáram-ellátásról, fűtés/hűtésről vagy elektromobilitásról.

EGYEDI SZÜKSÉGÁRAM-ELLÁTÁSI VÁLTOZATOK

A Fronius GEN24 Plus egységnek köszönhetően a költségek többé már nem teszik kérdésessé az energiabiztonságot: akár már a beüzemeléskor felszerelik a napelemes rendszert akkumulátorral, akár csak később egészítik – a GEN24 Plus mindig a megfelelő szükségáram-ellátást kínálja. 

A Multi Flow technológia révén hálózatkiesés esetén a fogyasztók is elláthatók, és ezzel egyidejűleg az akkumulátor is tölthető. Ez hosszabb ideig tartó szükségáram-ellátást és nagyobb saját energiafelhasználást eredményez. 

 

PV POINT

A beépített alapszintű szükségáram-ellátás és a szükségáram használatakor ellátott dugaszoló aljzat garantálja azt, hogy a fontos fogyasztók hálózatkiesés esetén is használhatók legyenek. 

A PV Point akkumulátorral és anélkül is egyaránt használható.

 

BYD BATTERY-BOX HVS/HVM

AZ ÚJ TÁROLÓGENERÁCIÓ HÁROMFÁZISÚ VÉSZHELYZETI ÁRAMELLÁTÁSSAL

A prémium termékcsaládba tartozó BYD Battery-Box nagyfeszültségű változatai esetében különbséget teszünk a kisebb HVS és a nagyobb HVM között. A prémium termékcsalád kompatibilis a GEN24 Plus (HVS/HVM) és a Symo Hybrid (HVM) inverterrel. A kombinálható akkumulátorok kapacitása 5,1 és 10,2 kWh (HVS), valamint 8,3 és 22,1 kWh (HVM) közötti.
A BYD Battery-Box Premium HVS/HVM tárolóval a Fronius ismét valódi vészhelyzeti áramellátást ért el. Ez azt jelenti, hogy még a háromfázisú terhelések is használhatók vészhelyzeti áramellátási helyzetben.

Elődeihez hasonlóan a Battery-Box Premium HVS/HVM alapjául is lítium-vas-foszfát szolgál – az egyik legmegbízhatóbb tárolási technológia. Az akkumulátor moduláris felépítésű, és 2,6 kWh-os (HVS) vagy 2,8 kWh-os (HVM) lépésekben bővíthető. Ez azt jelenti, hogy nincs semmi akadálya a tárolókapacitás későbbi időpontban történő bővítésének.

A padlóra szerelésnek köszönhetően a szerelés és az üzembe helyezés ugyancsak gyorsan, egyszerűen elvégezhető.
A BYD Battery-Box Premium HVS/HVM más ágazatokkal – pl. hőszolgáltatás vagy e-mobilitás – való kombinálásával lehetőség nyílik a nagyon magas saját fogyasztási arányok és önellátási szintek elérésére. Ez a háztartás maximális függetlenségét eredményezi.
 

 

IRSA SOLAR - Béki Bettina EV.